دوربین هوشمند مداربسته
دوربین هوشمند مداربسته

دوربین هوشمند مداربسته

پلت فرم هوشمند دوربین مداربسته امنیتی دیدبان کدام خطرها را می تواند تشخیص دهد؟

عملکرد دوربین های مداربسته امنیتی هوشمند

تجزیه و تحلیل تصاویر ذخیره شده دوربین:

این تجزیه و تحلیل بر اساس الگوهای تعریف شده است که خطوط قرمز را برای نقض امنیت مشخص می کند

گزارش دقیق رویداد:

با واکنش به موقع و مناسب کارشناسان و متخصصان شناسایی ریسک می توان از بسیاری از خسارات و حوادث جلوگیری کرد.

مدیریت ریسک با استفاده از دوربین های امنیتی:

دوربین های امنیتی با تجهیز به تکنیک های هوش مصنوعی و پردازش تصویر، می توانند به عنوان یک سیستم نظارتی و امنیتی کامل شناخته شوند. دوربین‌های هوشمند می‌توانند داده‌ها را جمع‌آوری کنند و پس از پردازش و تجزیه و تحلیل داده‌ها، در صورت بروز هرگونه عیب، نقص، حوادث و اتفاقات غیر استاندارد، آلارم‌ها و اخطارها در پنل نظارتی نمایش داده شود تا بلافاصله اقدامات لازم انجام شود.

استفاده از دوربین های امنیتی هوشمند چگونه می تواند کمک کند؟

امنیت:

افزایش نرخ جرم و جنایت منجر به استفاده گسترده از دوربین‌های امنیتی در اماکن تجاری و مسکونی می‌شود که نیاز به نظارت دارند. در سیستم های هوشمند امنیتی، با استفاده از دستورالعمل‌های از پیش تعریف شده برای تهدیدات امنیتی مانند مشاهده افراد مسلح، می‌توان از وقوع حوادث جلوگیری کرد.

سلامتی، ایمنی، محیط زیست

در محیط های صنعتی، پیشگیری و تشخیص زودهنگام مشکلات، قبل از هر گونه آسیب مخرب، مهم ترین کار است. دوربین‌های امنیتی هوشمند می‌توانند به مدیران کمک کنند تا بدون نظارت مداوم بر جریان‌های ویدئویی، خطرات را به موقع تشخیص دهند.

صنعت

استفاده از هوش مصنوعی در نظارت بر فرآیند تولید، می تواند به طور چشمگیری باعث کاهش خطاها، هزینه ها، توان عملیاتی و مصرف انرژی در خط تولید شود. تولیدکنندگان می‌توانند از ابزارهای بازرسی بصری هوشمند برای کنترل خط تولید و ارسال هشدار برای فرآیندهای پیش‌بینی نشده استفاده کنند و عیوب را سریع‌تر و دقیق‌تر از انسان گزارش کنند. شرکت مهندسی بازرگانی ایمن سپهر (دانش بنیان) با تیمی متخصص و مجرب در زمینه ایمنی، آتش نشانی، امداد و نجات در سال 1388 تاسیس و با همکاری با شرکت های معتبر اروپایی، دانش و تجربیات خود را با نگاه توسعه محور گسترش داد.

×
صنایع آتش نشانی و امداد نجات
مشاوره رایگان